Uslovi kupovine

Uslovi kupovine imperija.rs

  • Imate mogućnoct da poručite online putem sajta ili telefonski.
  • Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, narudžbina je opoziva, sve do trenutka slanja. Putem prodavnice, kupac dobija potvrdni mail, da je porudžbina pristigla sa svim podacima adrese, proizvoda i iznos koji će biti naplaćen (uključen PDV).
  • Kupac je odgovoran za unošene podatke, koje može proveriti putem potvrdnog obaveštenja. Ukoliko kupac nije dobio mail ili nije uneo tačnu adresu ili željeni proizvod. Molimo kupca da se što pre javi prodavcu, radi provere i izmena.
  • U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca telefonom u vezi porudžbine.
  • Nakon slanja, prodavac obaveštava kupca putem emejla, da je porudžbina poslata.

Rokovi isporuke:

Sve porudžbine koje su pristigle do 13 sati radnim danom šalju se istog dana, a narudžbine koje su pristigle posle 13h se šalju sutradan. Porudžbine koje su pristigle subotom I nedeljom, se šalju u ponedeljak. Nakon prispeća porudžbine u online prodavnicu, roba se šalje u vremenskom prozoru od 24 sata radnim danima.

Imate I mogućnost ličnog preuzimanja. Ili mi dostavljamo na teritoriji Vidikovca. Tada ne snosite troškove slanja. Tada telefonski poručujete, a mi vršimo rezervaciju proizvoda ili vam javljamo kad je željeni proizvod dostupan za preuzimanje.

Rokovi isporuka PRINT MASKI:

Rokovi isporuka PRINT MASKI:

Ukoliko poručite print masku po vašoj želji, vreme izrade je 1-2 radna dana i onda se maska šalje na navedenu adresu. Poručivanje se vrši putem formulara ili direktno putem telefona (+381) 066-30-70-10. Imperija.rs kupca obaveštava o rokovima i ukoliko ima nekih sugestija da proizvod bude bolje izrađen ili detaljima u vezi finalnog proizvoda putem telefona.

Troškovi isporuke:

Troškovi isporuke za područje Republike Srbije se obračunavaju po važećem cenovniku PostExpress kurirske službe. Standardna dostava se šalje uslugom Danas za Sutra. Cena dostave biće naznačena na adresnici prilikom isporuke robe.

Troškove dostave plaća kupac. Uslovi za pakete van zemlje se obračunavaju za međunarodne pošiljke PostPak (Međunarodni otkupni paket) službom. Ili predlažemo, ukoliko imate nekog ko može da preuzme u Srbiji, pa da vam donese u Hrvatsku, Bosnu ili Crnu Goru. Tako možete uštediti na poštarini.

Isporuka robe:

Isporuka robe se vrši na teritoriji Republike Srbije uslugom PostExpress kurirskom službom. A za Bosnu i Herzegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku se vrši PostPak – om (Međunarodni otkupni paket). Isporuka na teritoriji Kosova i Metohije moguća je samo u određenim mestima koja pokriva isporuka Pošta Srbije. Poštarinu snosi kupac.

Ukoliko se desi da proizvod trenutno nemamo na stanju, obaveštavamo kupca u najkraćem mogućem roku i obaveštavamo vas o mogućim alternativama. Ukoliko nema željenog proizvoda, porudžbina će biti otkazana.

Reklamacija & Vraćanje Robe:

U slučaju bilo kakvih primedbi odnosno reklamacije na proizvod, možete nas kontaktirati pozivanjem korisničkog servisa ili putem Viber-a ili WhatsApp-a. Imperija.rs se obavezuje da će o svom trošku izvršiti zamenu proizvoda ili povraćaj novca ukoliko proizvod ne ispunjava zahteve naručioca

(molimo vas da sačuvate kutiju ili ambalažu u kojoj je pristigla roba. Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakovanju u kojem je kupljen, da bi mogli da reklamiramo proizvod kod dobavljača).

U slučaju da je poručeni proizvod ispravan, kupac može isti vratiti o svom trošku u roku od 7 radnih dana, bez navedenih razloga (proizvod mora biti vraćen u originalnom pakovanju u kojem je dostavljen). Molimo vas da obavestite kontaktirate prodavca pre slanja.