Slušalice

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

 | Slušalice za telefone svih tipova

Ako tražite kvalitetne slušalice za telefon, onda ste na pravom mestu. Postoje različite vrste slušalica. Razlike se odnose na to da li su u pitanju žične ili bežične slušalice, da li se povezuju sa uređajem putem bluetooth-a, razlike u dizajnu, boji, veličini i dr.

Žične slušalice za telefon

Žične slušalice su vrsta slušalica koje su se pojavile među prvima na tržištu. One su i danas veoma popularne. Postoje varijacije i razlike u tome koji džek poseduju i u njihovom dizajnu. Najpopularniji i najviše prisutan džek je od 3.5mm. Neki od novijih uređaja koriste Type C džek slušalice, dok neki noviji iPhone modeli koriste popularni lightning džek.

Bežične slušalice

Mnogi ljubitelji muzike koji koriste slušalice ne vole one žične. Nekima smeta kabl slušalica koji se konstantno “mrsi” tokom korišćenja. Za date korisnike osmišljene su slušalice koje se povezuju bežično sa uređajem. To su uglavnom slušalice koje se povezuju putem bluetooth konekcije. Slušalice koje funkcionišu na ovaj način su jako popularne i njihova ponuda na tržištu je izuzetno široka.

Odaberi slušalice koje ti se najviše sviđaju i uživaj u razgovoru i slušanju muzike.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.