iPhone punjač

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

  | iPhone punjač za mobilne telefone lightning konektora

Punjač za iPhone telefone sadrži kabl sa lightning konektorom koji Apple koristi za većinu uređaja koje proizvodi. Dakle, uz adapter (kućište) punjača dobijate kabl koji je USB-A lightning opcija ili nova verzija USB-C lightning.

Apple je uvek bio u korak sa najnovijim tehnologijama. Tako je kod iPhone punjača uvedena opcija USB-C lightning kabla koji omogućuje brži protok energije (brže punjenje) ka bateriji telefona.

Najnoviji punjači Apple-a

Najnoviji punjači za iPhone telefone su snage 18W. Koriste kabl koji je USB-C lightning opcija. Na tržištu postoji informacija da će Apple uskoro izbaciti još jači punjač koji je snage 20W.

Šta treba znati o punjenju iPhone uređaja?

Vremenom baterije iPhone telefona gube svoje originalne sposobnosti i počinju da slabe. To se dešava zbog nepravilnog načina punjenja baterije. Na taj način dolazi do oštećenja litijum-jonskih ćelija baterije telefona.

Ne ostavljajte Vaš iPhone na punjaču tokom cele noći

Jedna od najčešćih grešaka tokom punjenja iPhone-a jeste da ostavite uređaj da se puni cele noći. Nekada je to bilo uobičajeno. Međutim, današnji punjači iPhone telefona su toliko napredovali da neki napune bateriju za samo jedan sat.

Koristite kvalitetan punjač

Ono što takođe utiče na bateriju iPhone telefona jeste to koji punjač koristite. Preporuka je da uvek koristite kvalitetan punjač. Kvalitetan punjač obezbeđuje brzo i sigurno punjenje Vašeg iPhone-a.