Bežični punjač

Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

 | Bežični punjač za mobilne telefone

Bežični punjač za sve modele telefona koji podržavaju ovaj način punjenja. Da li Vaš mobilni telefon podržava bežično punjenje? Tako da više ne treba posegnuti za kablom. Kako funkcioniše, šta to podržava i da li je brže punjenje baterije?

Kako mogu bežično da napunim telefon?

Bežično punjenje znači, kao što mu ime kaže, da više ne trebate da priključujete kabal u svoj mobilni telefon da biste ga napunili. Jedino što je potrebno jeste da postavite telefon na bežični punjač. Kada to uradite Vaš telefon počinje da se puni. Bilo da je to iPhone, Samsung ili bilo koji drugi brend telefona koji podržava bežično punjenje.

Šta Vam je potrebno?
Potrebne su Vam dve stvari:

  1. Prvo da Vaš mobilni uređaj podržava bežično punjenje ili da postoji mogućnost nadogradnje čipa u zadnji deo Vašeg telefona.

  2. Drugo što je potrebno jeste bežični punjač ili takozvani wireless punjač. Ovi punjači se proizvode u raznim oblicima i dezenima. Čak se mogu i ugraditi u Vaš radni sto ili policu gde držite telefon. Čim odložite telefon na dato mesto ili na punjač baterija Vašeg telefona počinje sa punjenjem.