Auto punjač

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

 | Auto punjač za mobilne telefone i tablete

Auto punjač za mobilne telefone i tablete predstavlja naš odabran dijapazon ove grupe proizvoda za Vas. Svedoci smo vremena u kojem svako od nas ima svakodnevnu potrebu za dopunom baterije svog mobilnog telefona, tableta i drugih sličnih uređaja. Takođe, svesni smo toga da sve više vremena provodimo u nekom prevoznom sredstvu putujući na posao, letovanje, zimovanje i sl. Ukoliko putujete automobilom korisno je iskoristiti vreme koje provodite u putu da biste napunili bateriju Vašeg uređaja.

Datu potrebu možete zadovoljiti tako što ćete kupiti neki punjač za auto koji Vam preporučujemo. Istina je da neki od novijih modela automobila poseduju USB-A izlaz koji možete koristiti u istu svrhu. Auto punjači koje Vam mi nudimo napuniće Vaš uređaj nekoliko puta brže u odnosu na USB-A izlaz koji možda imate u svom vozilu.

Izbor auto punjača je veoma širok. Oni se uglavnom razlikuju po brzini kojom mogu napuniti Vaš uređaj. Druge razlike odnose se na broj USB-A ili USB-C ulaza koji poseduju i na sam kabl koji se dobija uz auto punjač. Kod kablova takođe postoji razlika u konektoru kojem su namenjeni (micro USB, Type C ili lightning).

Odaberi auto punjač koji ti najviše odgovara i naruči online.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.