Punjač za telefon

Prikaz 1–21 od 57 rezultata

 | Punjač za telefon svih tipova

Ukoliko tražite kvalitetan punjač za Vaš telefon onda ovde možete pronaći sve tipove punjača koji su trenutno u opticaju. Razlika u punjačima je u snazi i amperaži, kao i u ceni i kvalitetu. Koji punjač Vam je potreban najpre zavisi od Vašeg modela telefona. Tačnije od ulaza ili podržavanja bežičnog punjenja. Razlikujemo sledeće tipove punjača:

 • Type C punjač

  Punjač koji je namenjen za sve modele telefona novije generacije koji imaju Type C ulaz. Ovaj punjač se odlikuje uglavnom brzim punjenjem. Nezavisno od modela. Vi možete posedovati Samsung, Huawei, Xioami, Sony, Lenovo, HTC, Nokia, ili sličan model.

 • Micro USB punjač

  Micro punjač za Vaš telefon je punjač za telefone sa micro ulazom. Taj ulaz je uglavnom prisutan kod starijih modela Telefona. Nastavak na kablu je ustvari micro USB. I ovaj punjač se može naći u različitim varijacima, jačinama i amperaži.

 • iPhone punjač za

  Ovaj tip punjača je namenjen isključivo za iPhone modele telefona. Takođe postoje razlike u kvalitetu i ceni, kao i varijacije u brzom punjenu.

 • Bezični punjač

  Nova generacija telefona je omogućila takozvano wirelles (bežično) punjenje. Sve to zahvaljujući ugrađenom čipu na zadnjoj strani telefona ispod poklopca. Na taj način je omogućeno da prislonite telefon na punjač i on automatski bez kabla puni Vaš telefon. Ova vrsta punjača je optimalno rešenje za sve novije tipove telefona koji ovaj način punjenja podržavaju.

 • Auto punjač za

  Auto punjač je namenjen za sve one korisnike koji žele da imaju alternativnu opciju punjenja i dok voze. Na taj način uvek mogu da dopune svoj telefon tokom vožnje. Ovaj tip punjača je uglavnom univerzalan i veoma popularan na našem tržištu. Tip auto punjača zavisi od Vašeg telefona, uglavnom je razlika samo u konektoru kabla.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.