Memorije

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

 | Memorije za čuvanje i prenos podataka

Na našem sajtu možete pronaći odličnu ponudu proizvoda za skladištenje i prenos podataka. Pre svega tu su memorijske kartice i USB flash memorije. One zadovoljavaju potrebu za proširenjem memorije uređaja koji koristimo ili za prenosom podataka.

Memorijske kartice

Upotreba mobilnih telefona, pa i fotoaparata, je izuzetno rasprostranjena u svetu. Često se dešava da interna memorija ovih uređaja nije dovoljna da podrži čuvanje svih naših podataka, fotografija, videa i sl. Memorijske kartice su jedno od rešenja ukoliko želimo da povećamo memoriju uređaja koji koristimo.

USB flash

USB flash memorija predstavlja još jedan od načina na koji možete vršiti čuvanje i prenos Vama bitnih podataka. Sačuvajte bezbedno fotografije, video zapise i druge podatke i vršite njihov prenos kada to želite. USB flash memorije su izuzetno napredovale tako da danas daju veoma širok izbor. Razlikuju se uglavnom u veličini memorije, brzini prenosa podataka, dizajnu, obliku i sl.

Odaberi memoriju koja ti je potrebna i bezbedno čuvaj i prenosi svoje slike, video zapise i druge bitne podatke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.