Type C kabl

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

 | Type C kabl za mobilne telefone

Type C kabl za mobilne telefone predstavlja kabl koji koristi konektor tipa C. Type C (ili Tip C) konektor predstavlja novi izum na tržištu. Većina novih pametnih telefona više i srednje klase koji se pojavljuju na tržištu koriste ovaj tip konektora. Naravno ovaj konektor ne koriste samo pametni telefoni, već i tableti, računari i drugi uređaji.

Tip C kabl je dosta praktičniji

Ono što je jedna od prednosti koju ima Tip C kabl jeste njegova praktičnost. Njegov ovalni, simetrični oblik Vas ne ograničava u tome sa koje strane morate priključiti uređaj koji punite. Takođe, oni kablovi koji koriste USB-C port zauzimaju manje prostora na adapteru za punjenje od USB-A porta.

Ovaj tip konektora postaje standard

Kod proizvođača mobilnih telefona i drugih sličnih uređaja Type C kabl i dati konektor postaju standard. Razlog su prednosti koje ovaj tip konektora pruža. Te prednosti se ogledaju u brzini prenosa energine i podataka. Ovaj tip konektora doprineo je mogućnosti bržeg punjenja baterije različitih uređaja.

Pogledajte ponudu Type C kablova na našoj web stranici. Odaberite Tip C kabl koji Vam se sviđa i naručite online.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.