Kablovi

Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

 | Kablovi za mobilne telefone

Kablovi za mobilne telefone su nešto sa čime se svakodnevno susrećemo prilikom punjenja uređaja. Usled učestalog punjenja uređaja, na žalost, kablovi su postali potrošna roba. Svima su nam se dešavale situacije da kabl prestane da puni iz nekog razloga ili jednostavno da se pokida deo blizu konektora.

U toj situaciji se javlja protreba za nabavkom novog kabla. Postoje različite vrste kablova. Oni se razlikuju po vrsti konektora, dužini, materijalu od koga su napravljeni i dr. Na našem sajtu možete naći kvalitetnu ponudu različitih vrsta kablova.

Tri najučestalija konektora kod kablova

Micro USB – jedan od najrasprostranjenijih konektora koji koriste mobilni telefoni. Ovaj konektor je dugo bio preovlađujući, međutim, sve više ga zamenjuje Type C konektor kod novijih uređaja.

Lightning – predstavlja konektor koji je izum kompanije Apple. Apple je jedinstven po uređajima koje plasira na tržište. Dodatna oprema poput kablova kroz lightning konektor dobila je takođe na jedinstvenosti.

Type C – ovaj tip konektora zamenjuje upotrebu micro konektora. Njegove prednosti nalaze primenu u raznim varijacijama, pa možemo očekivati njegovu sve veću primenu kod novih uređaja.

Pogledajte ponudu kablova na našoj web stranici. Odaberite kabl koji Vam se sviđa i naručite online.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.