Držači

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

 | Držači za mobilne telefone i tablete

Držači za mobilne telefone i tablete su odabrani proizvodi koje možete pronaći na našem sajtu. Auto držači zadovoljavaju potrebu smeštanja telefona na određeno vidno mesto u automobilu. Oni, takođe, zadovoljavaju i neke druge naše potrebe.

Na primer, neki vozači često koriste mobilni telefon kao navigaciju tokom putovanja. Smeštanjem telefona u auto držač naše ruke su “slobodne” i “skoncentrisane” na vožnju, a imamo uvid u ekran telefona ispred nas kada isti koristimo kao navigaciju. Drugi saputnici mogu, na primer, postaviti auto držač na način koji im odgovara, smestiti tu telefon ili tablet i gledati neki video u toku vožnje.

Postoje različiti tipovi auto držača. Oni se uglavnom razlikuju po mestu na kojem se smeštaju u voziliu i samom načinu kako fiksiraju mobilni telefon ili tablet. Najčešće se držači razlikuju u tome da li su namenjeni za pozicioniranje na ventilaciju vozila, šofer šajbnu ili instrument tablu i za sedište. Auto držač može fiksirati uređaj putem magneta ili mehaničkog nastavaka koji držač poseduje.

Odaberite auto držač koji Vam odgovara i naručite online.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.