Auto Oprema

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

 | Dodatna auto oprema za mobilne telefone

Dodatna auto oprema za mobilne telefone se pojavila kao rezultat intenzivnog korišćenja telefona. Svedoci smo vremena u kojem svakodnevno koristimo mobilni telefon. Ta navika je prisutna kod mnogih od nas (a što ne bi trebalo) i u toku same vožnje u automobilu.

Kako bi zadovoljili potrebe koje korišćenje mobilnih telefona u automobilu nameće pojavila se dodatna auto oprema. Tu se pre svega misli na dve kategorije proizvoda koje su već široko u upotrebi.

Auto punjači – Auto punjači su se pojavili kao rezultat potrebe punjenja mobilnog telefona, tableta ili nekog drugog uređaja u toku same vožnje u automobilu. Danas je prisutan veoma širok izbor proizvoda ovog tipa.

Držači – Držači predstavljaju dodatnu opremu koja nam omogućuje da telefon smestimo na određeno mesto u automobilu. Time je omogućeno da nam telefon bude na sigurnom mestu u automobilu i da pri tome budemo skoncentrisani na vožnju. Postoje različiti dizajni i oblici auto držača.

Odaberite proizvode is segmenta auto oprema koji Vam odgovaraju i naručite online.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.