Opis

Type C USB kabl 1m srebrni Ldnio

Type C USB kabl 1m srebrni Ldnio je jedna od naših prvih preporuka kada imate potrebu za novim kablom. Kabl Type C Ldnio LS391 ima odličan odnos cene i kvaliteta. Predstavlja sjajan izbor za sve one kojima je prethodno korišćeni kabl prestao da radi iz nekog razloga.

Kojim uređajima je kabl Type C namenjen?

Kabl Type C je namenjen svim uređajima koji imaju Type C konektor. Većina novijih modela mobilnih telefona srednje i više klase poseduje ovaj tip konektora.

Ovaj kabl možete koristiti i za punjenje baterije telefona i za prenos podataka. Kabl Type C je standardne dužine od 1m. Izrađen je od pletenog materijala koji mu obezbeđuje čvrstoću i potrebnu elastičnost. Podržava brzo punjenje (Fast charging) sa maksimalnim protokom od 2.4A.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Model: LS391
Tip konektora: Type C
Dužina: 1m
Brzina: 2.4A
Boja: srebrna

Zašto odabrati kabl Type C brenda Ldnio?

Ldnio predstavlja jednog od vodećih proizvođača punjača i kablova u Kini. Ova kompanija posluje od 2002. godine. Sam brend Ldnio je nastao 2010. godine kada počinje proizvodnja punjača po najnovijim tehnologijama.

Kompanija u svom radu sledi nekoliko principa. Principi koje izdvajaju kao najbitnije su: visok kvalitet proizvoda, tehnološki lider i precizna proizvodnja. Sledeći date principe Ldnio je uspeo da izgradi dugoročne odnose sa svojim korisnicima.

Odaberi Ldnio kabl Type C i sigurno i brzo puni bateriju svog telefona.

Dodatne informacije

Boja

Srebrna

Brend

Ldnio

Šifra Proizvoda

U1702