Opis

Type C punjač Ldnio sa dva USB ulaza

Ldnio punjač Type C A2405Q predstavlja odličnu opciju za korisnike telefona koji poseduju Type C konektor punjenja. Ldnio A2405Q punjač Vam omogućava da punite dva uređaja istovremeno. Poseduje dva USB-A ulaza od kojih jedan podržava brzo punjenje (Fast charging).

Ugrađen inteligentni čip Qualcomm

Ovaj punjač ima ugrađen inteligentni čip Qualcomm 3.0 (QC 3.0). Drugi USB-A ulaz koji ne podržava brzo punjenje poseduje AUTO-ID, što predstavlja sposobnost punjača da prepozna uređaj koji puni i da maksimalno prilagodi efikasnost punjenja u skladu sa potrebama uređaja.

Dobar dizajn, kvalitetna izrada

Punjač je veoma kompaktnog izgleda i dopadljivog dizajna. U njegovoj izradi korišćeni su materijali od aluminijuma, nikla i bakra, dok njegovu spoljašnjost oblikuju najbolji PVC materijali.

Ovaj proizvod sadrži:
Pakovanje punjača sadrži kućište (adapter) i kabl za punjenje telefona sa Type C konektorom.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Ulaz: AC100 – 240V 50 – 60Hz 500mA
USB ulaz QC 3.0: 3.6V–6V/3A; 6V–9V/2A; 9V–12V/1.5A
USB ulaz AUTO-ID: 5V/2.4A
Snaga: 30W
Dimenzije: 74 x 54 x 54mm

Zašto odabrati baš Ldnio?

Najbolji USB punjač za telefon prema proizvođaču mobilnog telefona koji posedujete dobili ste uz sam uređaj prilikom kupovine, međutim, iskustva mnogih od nas govore da se originalni punjači koje dobijamo uz telefon kvare posle određenog vremena.

Vaš originalni punjač više ne radi?

Ukoliko se to desi nalazite se u situaciji da Vam treba novi punjač, ali ne možete da se opredelite koji punjač je za Vaš uređaj najbolji. Kupovina novog originalnog punjača je jedna od opcija. Ali, zapitajte se zašto biste kupili originalni punjač koji Vas je već jednom izdao i koji zahteva izdvajanje pozamašnih sredstava za njegovu kupovinu?

Iz tog razloga mnogi od nas se okreću kupovini nekih alternativnih punjača. Bez obzira koji konektor poseduje Vaš uređaj (micro, Type C ili lightning) jedan od najboljih brendova USB punjača na našem tržištu predstavlja LDNIO.

Dodatne informacije

Boja

Bela, Crvena

Brend

Ldnio

Šifra Proizvoda

P127