Opis

Samsung S21 bežični punjač crni Original

Samsung S21 bežični punjač crni je naša preporuka ukoliko Vam je potreban bežični punjač koji ne zauzima mnogo prostora. Da bi ste koristili ovaj punjač potrebno je samo da Vaš telefon položite na bežični punjač kako bi otpočeo proces punjenja. Time nema potrebe za korišćenjem kabla za punjenje i opterećenja konektora telefona kako biste napunili bateriju.

Ovaj punjač je tanak, kompaktan i malih dimenzija pa će se lako uklopiti u Vaš prostor. Prilikom punjenja uređaja ne morate skidati masku ili futrolu. Jedini uslov jeste da maska ili futrola nije deblja od 2mm.

Samsung S21 wireless punjač omogućuje brzo punjenje

Wireless punjač Samsung S21 poseduje sposobnost brzog punjenja (Fast charging), veoma je elegantan i kompaktan. Za korišćenje ovog punjača potreban je adapter (koji ne dobijate uz punjač). U većini slučajeva možete koristiti onaj adapter koji koristite za punjenje telefona. Da biste koristili prednost brzog punjenja ovog bežičnog punjača neophodno je da adapter ima sposobnost brzog punjenja (Fast charging).

Koji uređaji mogu koristiti Samsung S21 bežični punjač?

Samsung bežični punjač funkcioniše na bazi Qi standarda. Da biste koristili tehnologiju bežičnog punjenja potebno je da Vaš uređaj i sam bežični punjač podržavaju isti standard (Qi standard u ovom slučaju). Bežični punjač je kompatibilan sa S21, S21+, S21 Ultra, Note 20, Note 20 Ultra, S20, S20+, S20 Ultra, Z Fold2, Z Flip, Note 10+, Note 10, S10e, S10, S10+, S10 5G, Note 9, S9, S9+, Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6 Edge+ kao i Apple iPhone 11 Pro, 11, SE, XS Max, XS, XR, 8, 8 Plus, Galaxy Buds live, Buds+ i drugim QI kompatibilnim uređajima.

Pakovanje ovog proizvoda sadrži:
Kupovinom ovog proizvoda u samamo pakovanju dobijate bežični punjač, kabl i uputstvo za upotrebu.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Model: EP-P1300-BBE
Ulaz: 5V/2A
Snaga: 9W
Dimenzije: 83.8 x 14.7 x 83.8 mm
Težina: 85g
Boja: Crna

Zašto odabrati Samsung?

Samsung predstavlja renomiranog proizvođača i jednog od lidera u svetu kada su u pitanju informacione tehnologije. Brend koji traje od 1938. godine je veoma prepoznatljiv u svetu i s razlogom zaslužuje poverenje mnogih potrošača.

Sinonim za kvalitet

Ono što odlikuje Samsung proizvode jeste kvalitet. Kvalitet je nešto što se podrazumeva kada su proizvodi ovog proizvođača u pitanju. Dodatna oprema koju Samsung nudi garantuje korisniku zadovoljstvo kada su u pitanju funkcionalnost, izrada i dizajn.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Brend

Samsung