Opis

Punjač za Samsung S21 beli Original (bez kabla)

Punjač za Samsung S21 beli Original predstavlja odličnu opciju ukoliko Vam je potreban adapter za punjenje koji niste dobili u pakovanju telefona. Kvalitet i sjajan dizajn ovog punjača je nešto što je sinonim za Samsung originalnu opremu za mobilne telefone.

Samsung je plasirao S21 koji ne sadrži adapter za punjenje

U nameri da se utiče na zaštitu životne sredine uz Samsung S21 u pakovanju nećete dobiti adapter za punjenje. Pretpostavka kompanije Samsung je da ste korisnik nekog od prethodnih modela Samsung S serije pa za punjenje svog S21 možete iskoristiti prethodni adapter koji ste imali.

Ukoliko to nije slučaj imate potrebu da nabavite kućište punjača za Vaš uređaj. Ovaj adapter za punjenje dolazi bez kabla. Poseduje USB-C izlaz i snagu od 25w. Ovaj punjač za Samsung S21 omogućuje super brzo punjenje uređaja.

Ovaj proizvod sadrži:
Pakovanje punjača sadrži kućište (adapter) za punjenje.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Proizvođač: Samsung
Model: EP-TA800-NWE
Ulaz: AC100 – 240V
USB-C izlaz: 5V/3A
Snaga: 25W
Dimenzije: 47.4 x 78.1 x 26.2mm
Masa: 50g
Boja: bela

Zašto odabrati Samsung?

Samsung predstavlja renomiranog proizvođača i jednog od lidera u svetu kada su u pitanju informacione tehnologije. Brend koji traje od 1938. godine je veoma prepoznatljiv u svetu i s razlogom zaslužuje poverenje mnogih potrošača.

Sinonim za kvalitet

Ono što odlikuje Samsung proizvode jeste kvalitet. Kvalitet je nešto što se podrazumeva kada su proizvodi ovog proizvođača u pitanju. Dodatna oprema koju Samsung nudi garantuje korisniku zadovoljstvo kada su u pitanju funkcionalnost, izrada i dizajn.

Dodatne informacije

Boja

Bela

Brend

Samsung