Opis

Memorijska kartica Kingston microSD 16GB klasa 10

Memorijska kartica Kingston microSD 16GB klasa 10 je jedna od najprodavanijih kartica na tržištu. Mnogim uređajima je potrebna dodatna memorija kako bi na taj način čuvali Vama bitne podatke. Kingston memorijska kartica rešava situaciju ograničenosti kapaciteta interne memorije uređaja.

Optimizovana za Android uređaje

Memorijka kartica Kingston od 16GB je optimizovana za Android uređaje. Ona omogućuje brže otvaranje aplikacija, slikanje i snimanje videa. Ova microSD kartica poseduje brzinu čitanja od 100 MB/s.

Memorijska kartica Kingston ima UHS-I standard

UHS-I (Ultra High Speed) je novi standard prenosa podataka. Ovaj standard je omogućio i do 4 puta veće brzine kod SD kartica. UHS-I standard između ostalog podrazumeva minimalnu brzinu od 100 MB/s. Ono što je bitno napomenuti jeste da se UHS brzina dostiže samo u uređajima koji podržavaju UHS kartice.

Karakteristike Kingston memorijske kartice

Specifikacija kartice:

Kapacitet: 16GB
Tip kartice: microSD
Klasa: klasa 10 UHS-I
Brzina čitanja: 100 MB/s
Operativna temperatura: -25 °C~85 °C
Dimenzije kartice: 11 x 15 x 1 mm
Proizvođač: Kingston

Kompanija Kingston

Kompanija Kingston predstavlja najvećeg svetskog proizvođača proizvoda od memorije. Prvi put su se na tržištu pojavili sa jednim od svojih proizvoda 1987. godine. Sinonimi za njihove memorijske proizvode su pouzdanost i kvalitet. Na datim vrednostima Kingston godinama gradi dugoročne odnose sa svojim korisnicima.

Odaberi Kingston memorijsku karticu i bezbedno čuvaj i prenosi svoje slike, video zapise i druge bitne podatke.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Brend

Kingston

Šifra Proizvoda

SD5115