Opis

iPhone USB kabl 1m srebrni Ldnio

iPhone USB kabl 1m srebrni Ldnio je jedna od naših prvih preporuka kada imate potrebu za novim kablom. Kabl za iPhone Ldnio LS391 ima odličan odnos cene i kvaliteta. Predstavlja sjajan izbor za sve one kojima je prethodno korišćeni kabl prestao da radi iz nekog razloga.

Kojim uređajima je kabl za iPhone namenjen?

Kabl za iPhone je namenjen svim uređajima koji imaju lightning konektor. Većina Apple uređaja poseduje ovaj tip konektora.

Ovaj kabl možete koristiti i za punjenje baterije telefona i za prenos podataka. Kabl za iPhone je standardne dužine od 1m. Izrađen je od pletenog materijala koji mu obezbeđuje čvrstoću i potrebnu elastičnost. Podržava brzo punjenje (Fast charging) sa maksimalnim protokom od 2.4A.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Model: LS391
Tip konektora: lightning
Dužina: 1m
Brzina: 2.4A
Boja: srebrna

Zašto odabrati kabl za Iphone brenda Ldnio?

Ldnio predstavlja jednog od vodećih proizvođača punjača i kablova u Kini. Ova kompanija posluje od 2002. godine. Sam brend Ldnio je nastao 2010. godine kada počinje proizvodnja punjača po najnovijim tehnologijama.

Kompanija u svom radu sledi nekoliko principa. Principi koje izdvajaju kao najbitnije su: visok kvalitet proizvoda, tehnološki lider i precizna proizvodnja. Sledeći date principe Ldnio je uspeo da izgradi dugoročne odnose sa svojim korisnicima.

Odaberi Ldnio kabl za iPhone i sigurno i brzo puni bateriju svog telefona.

Dodatne informacije

Boja

Srebrna

Brend

Ldnio

Šifra Proizvoda

U1701