Opis

Huawei original punjač Type C za mobilni telefon

Huawei originalni punjač za mobilni telefon sigurno je idealna opcija kod izbora punjača za sve one koji vole Huawei. Ono što odlikuje ovaj punjač jeste kvalitetan dizajn i sigurnost punjenja Vašeg uređaja.

Kojim telefonima je namenjen Type C Huawei punjač?

Ovaj punjač mogu koristiti svi korisnici koji poseduju telefon sa Type C konetkorom punjenja. Dakle, punjač nije namenjen samo korisnicima Huawei telefona. Punjač možete koristiti i ako imate Samsung, Xiaomi, Motorola ili neki drugi brend telefona. Ono što je bitno jeste konektor telefona koji mora biti Type C.

Ovaj proizvod sadrži:
Pakovanje punjača sadrži kućište (adapter) i kabl za punjenje telefona sa Type C konektorom.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Ulaz: AC100 – 240V
USB ulaz: 9V/2A
Snaga: 18W

Da li je Huawei dobar izbor?

Kompanija Huawei je lider u segmentu pametnih uređaja iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Huawei brend je izgradio poverenje kod potrošača zasluženo kroz plasman izuzetno kvalitetnih proizvoda i usluga.

Mi bismo Vam uvek preporučili Huawei

Huawei kao kompanija je doživela veliki rast na tržištu u poslednjoj deceniji. Zasluga toga jeste marljiv i stručan rad u proizvodnji proizvoda, gde spada i dodatna oprema za telefone. Njihov kvalitet je neosporan i zbog toga bismo Vam odgovorili da je Huawei uvek dobar izbor.

Dodatne informacije

Boja

Bela

Brend

Huawei

Šifra Proizvoda

P737