Opis

Bežični punjač za Samsung S21 Ultra beli Original

Bežični punjač za Samsung S21 Ultra beli je naša topla preporuka ukoliko želite bežično da punite Vaš telefon. Korišćenjem ovog punjača potrebno je samo da Vaš telefon položite na bežični punjač kako bi otpočeo proces punjenja. Time nema potrebe za korišćenjem kabla za punjenje i opterećenja konektora telefona kako biste napunili bateriju.

Ovaj punjač Vam daje mogućnost punjenja u vertikalnom i horizontalnom položaju. Takođe, poseduje ventilator za hlađenje koji se aktivira po automatizmu u situaciji kada se telefon zagreje tokom punjenja.

Wireless punjač Samsung S21 Ultra omogućuje brzo punjenje

Wireless punjač Samsung S21 Ultra poseduje sposobnost brzog punjenja (Fast charging), veoma je elegantan i kompaktan. Za korišćenje ovog punjača potreban je adapter (koji ne dobijate uz punjač). U većini slučajeva možete koristiti onaj adapter koji koristite za punjenje telefona. Da biste koristili prednost brzog punjenja ovog bežičnog punjača neophodno je da adapter ima sposobnost brzog punjenja (Fast charging).

Koji uređaji mogu koristiti bežični punjač za Samsung S21 Ultra?

Samsung bežični punjač funkcioniše na bazi Qi standarda. Da biste koristili tehnologiju bežičnog punjenja potebno je da Vaš uređaj i sam bežični punjač podržavaju isti standard (Qi standard u ovom slučaju). Većina novijih telefona različitih brendova podržava ovaj standard.

Pakovanje ovog proizvoda sadrži:
Kupovinom ovog proizvoda u samamo pakovanju dobijate bežični punjač, kabl i uputstvo za upotrebu.

Osnovne karakteristike proizvoda:

Model: EP-N5200-TWE
Ulaz: 5V/2A
Snaga: 15W
Dimenzije: 75.3 x 114.5 x 122.2 mm
Težina: 179g
Boja: Bela

Zašto odabrati Samsung?

Samsung predstavlja renomiranog proizvođača i jednog od lidera u svetu kada su u pitanju informacione tehnologije. Brend koji traje od 1938. godine je veoma prepoznatljiv u svetu i s razlogom zaslužuje poverenje mnogih potrošača.

Sinonim za kvalitet

Ono što odlikuje Samsung proizvode jeste kvalitet. Kvalitet je nešto što se podrazumeva kada su proizvodi ovog proizvođača u pitanju. Dodatna oprema koju Samsung nudi garantuje korisniku zadovoljstvo kada su u pitanju funkcionalnost, izrada i dizajn.

Dodatne informacije

Boja

Bela

Brend

Samsung