Opis

AirPods Bluetooth slušalice tirkizne i9S

AirPods Bluetooth slušalice tirkizne predstavljaju najpopularnije slušalice na tržištu. Ove bluetooth slušalice sigurno ima neko koga poznajete. Vrlo verovatno je i da ste ih videli na nekojo od društvenih mreža. Veoma su praktične i uz to pružaju sjajan zvuk prilikom razgovora i slušanja muzike.

Šta su AirPods slušalice?

AirPods Bluetooth slušalice su bežične slušalice koje su donele potpuno novu dimenziju u svakodnevnom korišćenju slušalica. AirPods slušalice su izum kompanije Apple za koji se smatra da je jedan od najboljih u poslednjih 10 godina. Možete ih koristiti i za obavljanje poziva i za slušanje muzike.

Izuzetno praktične, povezuju se putem bluetooth-a

Sigurno su Vam dosadile situacije kada se kabl žičnih slušalica koje koristite “umrsi”. Sa AirPods slušalicama nećete imati tu situaciju jer su bežične. Povezuju se sa uređajima putem bluetooth konekcije. Njihova praktičnost se ogleda i u tome što su lako prenosive. Kutijica za punjenje koju dobijate uz njih omogućava da lako dopunite njihovu bateriju.

Kako se povezuju Bluetooth slušalice AirPods?

Način povezivanja slušalica je veoma jednostavan. Tokom prvog povezivanja potrebno je da u trajanju od oko 3 sekunde istovremeno držite pritisnuto dugme na obe slušalice. Nakon toga sa slušalica ćete čuti obaveštenje o uparivanju dveju slušalica.

Naredni korak jeste povezivanje slušalica sa uređajem. Uključite bluetooth na svom uređaju. Potražite među dostupnim uređajima I9S i povežite na taj način uređaj i slušalice.

Ovaj proizvod sadrži:
U pakovanju proizvoda dobijate slušalice, kutijicu za punjenje slušalica, kablić za punjenje kutijice i uputstvo o korišćenju.

Osnovne karakteristike proizvoda

Model: i9S-TWS
Konekcija: Bluetooth
Bluetooth verzija: 5.0
Bluetooth distnca: 10m
Baterija: 3.7V/50mAh
Trajanje baterije: 1 – 2 sata intenzivnog korišćenja
Vreme punjenja: 40 – 50min
Osetljivost: 120dB±5db
Raspon frekvencije: 20-20KHz
Impedansa slušalica: 32Ω

Koji uređaji mogu koristiti ove slušalice?

Bluetooth slušalice Airpods mogu koristiti svi uređaji koji imaju sposobnost bluetooth konekcije. Dakle, iako su izum Apple kompanije nisu namenjene samo korisnicima iPhone telefona. Slušalice možete koristiti bez obzira na to koji brend telefona posedujete. Sve što je bitno jeste bluetooth konekcija koju svaki noviji mobilni telefon sadrži.

Kupi online AirPods slušalice i uživaj u slušanju omiljene muzike i razgovorima.

Dodatne informacije

Boja

Tirkizna

Šifra Proizvoda

SL873